Filtre
 • Concentrator de oxigen Compact 1025 – 10L/min

  7.000,00 lei
 • Concentrator de Oxigen Compact 525KS DeVilbiss

  3.850,00 lei
 • , ,

  Concentrator Oxigen EVERFLO Philips Respironics

  3.850,00 lei
 • ,

  Concentrator portabil de oxigen SIMPLYGO MINI

  11.800,00 lei
 • Evaluare Tehnica Concentrator de Oxigen

  150,00 lei

Concentratoare de oxigen: 1St Medica oferă concentratoare de oxigen, atât staționare, cât și portabile precum și accesorii compatibile cu acestea. Colaborăm cu producători consacrati în domeniul patologiilor respiratorii. Astfel, garantăm calitatea produselor noastre.

Echipamentele și accesoriile noastre sunt concepute pentru a eficientiza tratamentele. Ele contribuie la îmbunătățirea vieții pacienților. Acestea asigură evaluări precise și sprijină aderența la tratament.

Scopul nostru principal este de a oferi soluții inovative în îngrijirea medicală. Produsele noastre facilitează gestionarea eficientă a afecțiunilor respiratorii. Ne dedicăm furnizării de echipamente ce îmbunătățesc conformitatea și aderența la tratament. Înțelegem în profunzime nevoile pacienților și provocările asociate afecțiunilor respiratorii.

1St Medica se angajează să aducă tehnologie avansată în îngrijirea sănătății respiratorii. Produsele noastre sunt proiectate pentru a întâmpina cerințele medicilor și pacienților. Ne concentram pe inovație și calitate.