Politica de livrare

Livrarea produselor se face prin curier rapid și vor fi expediate din depozitul nostru în aproximativ 4 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stoc.

Pentru produsele care nu sunt în stoc, reprezentantul companiei va va informa cu privire la termenul de livrare estimat.

În situații excepționale cum ar fi perioadele de sărbători sau campaniile de reduceri, din cauza numărului  crescut de comenzi, livrarea poate dura mai mult timp.

Va recomandăm să ne contactați telefonic, prin email sau chat pentru mai multe detalii.

Produse aflate în garanție cu raport de service de înlocuire

Produsele pentru care unitatea de service abilitată a emis accept de înlocuire vor fi înlocuite cu un produs identic, sau, dacă acest lucru nu este posibil, se va returna contravaloarea acestora.

Conform OUG 34/2014 art.9 aliniat 1, returnarea produselor se poate face în termen de 14 zile calendaristice de la preluarea acestora de către consumator.

Conform art. 13 aliniat 1 OUG 34/2014, suma care se rambursează în cazul returnării produselor include şi costul livrării dacă acest cost a fost suportat de consumator și se va restitui în maxim 14 zile calendaristice de la dată la care consumatorul a trimis decizia de returnare, dar nu înainte de dată restituirii produselor care au făcut obiectul vânzării.

Potrivit art.14 aliniat 2 OUG 34/2014,consumatorul suportă costurile directe legate de returnarea produselor

Excepție de la returnarea produselor, conform art.16 OUG 134/2014, fac:

-prestările de servicii

-furnizarea de produse personalizate conform specificaţiilor consumatorului, indicate în comandă fermă

-furnizarea de produse al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care 1St Medică SRL nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de returnare,

-furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de către consumator

-produsele livrate prin personal autorizat la domiciliul consumatorilor, conform solicitării exprese de la aceştia.

Confirmarea plasării comenzii

După finalizarea comenzii veți primi un mail de confirmare în 24 ore lucrătoare.

Pentru unele produse este nevoie de o copie a recomandării medicală și acordul dumneavoastră privind desigilarea echipamentului pentru a fi setat conform prescripției medicale. Toate informațiile vor fi cerute de către reprezentantul nostru prin email sau telefonic.

După ridicarea produselor de către curier, comandă va ajunge la dumneavoastră în aproximativ 7 zile lucrătoare, în funcție de gradul de încărcare a firmelor de curierat.

Costul livrării

Livrarea se face prin firme de curierat rapid Sameday/FAN Courier și este GRATUITĂ pentru comenzile mai mari de 500 lei, oriunde în Româniaîn rețeaua curierului.

Pentru comenzile de valoare mai mică de 500 lei, costul livrării în rețeaua curierului este de 30 lei +TVA, fiind inclus pe factură.

Garanția produselor

Produsele comercializate sunt însoțite de certificat de garanție oferit de către producător sau de către 1St Medică SRL. Condițiile de garanție sunt prezentate în detaliu pe certificatul de garanție al produsului.

Produsele pentru care unitatea de service abilitată a emis accept de înlocuire vor fi înlocuite cu un produs identic, sau, dacă acest lucru nu este posibil, se va returna contravaloarea acestora.