Promotia verii 2024. 16% reducere la produsele selectate. Oferta valabila exclusiv pentru persoane fizice!Beneficiaza acum!

Raiffeisen Bank

Beneficiezi de rate fara dobanda prin Raiffeisen Bank!

Pentru a plati cu cardul de credit, la metoda de plata selecteaza optiunea ”Card de debit sau card de credit”. Dupa apasarea butonului ”Trimite comanda” te vom transfera in platforma operatorului de plati PayU, unde vei putea sa alegi intre a plati in numarul de rate disponibile, dar si sa faci plata integral daca asa doresti.

Pana la 8 rate fara dobanda pentru perioada 16 – 22 mai 2024.

  • 2, 4, 6, 8 rate fara dobanda sau plata integrala, pentru orice produs;

Cardurile de credit  Raiffeisen Bank inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt:

  • Raiffeisen Bank Standard
  • Raiffeisen Bank Vodafone
  • Raiffeisen Bank Gold
  • Raiffeisen Bank EMag
  • Raiffeisen Bank World
  • Raiffeisen Bank World Elite

Exemplu de calcul reprezentativ:

La o limita de credit acordata pe perioada nedeterminata, de 5.367 lei, folosita imediat si in intregime pentru plati la comercianti, si rambursata in 12 luni in rate lunare egale, cu o dobanda de 26% care ramane fixa pe toata perioada rambursarii, rata lunara este 512,71 lei, iar valoarea totala de plata este 6.152,52 lei si DAE 32,40%

Perioada de gratie de pana la 56 zile in care dobanda este 0%

 

Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Raiffeisen Bank prin intermediul platformei PayU. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Cardul poate fi utilizat pentru cumparaturi pe Internet in conditii de maxima siguranta, activand serviciul 3-D Secure dezvoltat de catre Verified by Visa sau MasterCard SecuredCode. Serviciul Comert Electronic 3-D Secure are la baza un sistem user/parola cunoscut doar de catre detinatorul cardului, care va protejeaza impotriva utilizarii neautorizate a cardului la comerciantii care participa la acest serviciu.
Solicitati activarea serviciului 3-D Secure bancii dumneavoastra!

Exemplu de selectare a numarului de rate din cosul de cumparaturi: