Despre noi

Diagnostic si Tratament Sindrom de Apnee in Somn

1St Medica SRL este o companie cu capital integral romanesc, acreditata de catre Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din Romania, ce activeaza in domeniul distribuirii si comercializarii de aparatura medicala, in special in sfera domeniului respirator.

Cu un management cu experienta de peste 20 ani in domeniul dispozitivelor medicale, firma noastra este unic importator al spirometrelor de top Vitalograph din Marea Britanie precum si importator a unora dintre cei mai cunoscuti producatori din domeniul respirator cum ar fi Philips Respironics si Lowenstein Medical, etc.

Dorinta noastra este de a crea Performanata in Sanatate prin oferirea partenerilor din domeniul medical si pacientilor din Romania a celor mai bune servicii si produse si de a deveni astfel prima alegere a dumneavoastra.

Produsele din portofoliul nostru deservesc urmatoarele domenii: Explorari Functionale, Diagnostic si Tratament Sindrom de Apnee in Somn, Oxigenoterapie si Ventilatie Mecanica (invaziva si noninvaziva).